SPLAT Special, Tandkräm Blackwood

Pris:
119 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
SPLAT Special
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Blackwood tandkräm med aktivt kol bleker tänderna skonsamt och ger en långvarig frisk andedräkt.

Splat Blackwood tandkräm är speciellt utformad för dem som önskar att ha vita tänder utan att skada emaljen. Tandkrämen innehåller en sammansättning av aktiva ingredienser som tar bort tandplack och förhindrar dess uppbyggandet som kan resultera i tandsten. Aktivt kol är en huvudingrediens som ger Splat Blackwood  tandkräm den svarta färgen. Aktivt kol har alltid varit känt för sina absorberande egenskaper och används i flera skönhetsprodukter som ger fantastiska resultat. Den har en förmåga att bleka tänder utan att skada emaljen, neutraliserar dålig andedräkt och tar bort fläckar.
Efter en regelbunden användning blir tänderna ljusa, friska och får en jämn ton.
Extrakt av enbär främjar tandköttets hälsa, motverkar bakterier som samlas vid kanten av tandköttet och minskar tandköttsblödning. Tandkrämen bekämpar plackuppbyggnad och upprätthåller långvarigt frisk andedräkt.
Frisk tandemalj är genomskinlig, dess färg liknar elfenben. Tandytan kan bli matt vilket ofta är ett resultat av pigmenterad tandplack eller mekaniska effekter. Det kan också vara en emaljdemineralisering och bildandet av ”vita fläckar”. Sådana tänder är ett föremål för professionell behandling.

Aktiva ingredienser
Maltooligosyl Glucoside, aktivt kol, extrakt av enbär.
Fri från SLS, PEG,triclosan, klorhexidin, syntetiska färgämnen
Fri från ämnen med animaliskt ursprung.
Fluorfri
Fri från starka abrasiva ämnen och sackarin
Ej testad på djur.


75 ml