EcoLaboratorie, Lovecoil Reparerande

Pris:
159 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Eco Laboratorie
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
EcoLab ekologisk reparerande ansiktsolja innehåller en unik sammasättning av näringsrika oljor som återger hudens friska lyster och elasticitet. Avokadoolja återfuktar effektivt på djupet, ger näring och bidrar till aktivering av regenererande processer i huden.
Den organiska olja av kvälls primula gör huden mjukare, förebygger torrhet och fjällig hy. Arganolja och havtornsolja reparerar skadat hy, påskyndar byggandet av nya hudceller och skyddar mot negativa yttre faktorer. Olja av citrussgräss fräsher upp trött hy och ger den en frisk och jämn lyster. Olja av petitgrain jämnar ut hudton, reglerar fuktbalans i huden och produktion av fett, har även lugnande egenskaper.
EcoLab ekologisk ansiktsolja är parfymfri. De kallpresade oljorna ger i sig svagt örtig och fruktig doft.
Aktiva ingredienser:
Arganolja, havtornsolja, citrussgrässolja, avokadoolja, mm
.
Fri från:
– Syntetiska färgämnen
– Animaliska ingredienser
– Petroleum-baserade ingredienseru
– Parabener och silikoner
– Syntetiska doftämnen
Användning:
Massera in 3-4 droppar av reparerande ansiktsolja 2 gånger dagligen på rengjort ansiktet. Vid behov appliceras sedan en kräm. Masseras in ordentligt med uppåtriktade och utåtriktade rörelser i ansiktet och på halsen. Kan även användas som en kur under nattkrämen ett par gånger i veckan. Med ytterligare några droppar verkar oljan som en välgörande nattbehandling. Den tränger snabbt in i huden utan att täppa igen porer eller lämna huden glansig. EcoLab ekologisk olja är perfekt som serum på egen hand eller tillsammans med en creme.

30ml