EcoLaboratorie, Lovecoil Cleansing

Pris:
159 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Eco Laboratorie
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
EcoLab ekologisk olja för fet hy i ansiktet består av bara naturliga oljor och växtextrakt utan onödiga kemiska tillsatser. De nogrannt utvalda oljorna har starka egenskaper att rena och minska stora porer samt normalisera produktionen av fett i talgkörtlarna. Den organiska oljan av vindruvskärnor förebygger irritation i huden, ger en frisk lyster och gör den att se matt ut, och dessutom har den kända lugnande egenskaper. Arnikaolja stimulerar regenererande processer i huden, eliminerar irritation och trötthet i huden. Extrakt av viola har lugnande, rengörande och återfuktande effekt på huden att att göra den glansig. Bergamotolja tonar och fräshar upp huden, reglerar fuktbalans i huden och förbättrar dess elasticitet. Denna ansiktsolja innehåller även olja av myrrha som har en förmåga att gå djupare i hudens lagrar och verka inifrån. Den förbättrar även hudens lyster så att den ser lugn och fin ut.

En ansiktsolja kan vara en bra hudvård även för blandhy, fet hud och hy med acne. Den ansiktsoljan innehåller torra oljor med mycket fleromättade fettsyror som har en lätt känsla och absorberas lätt av huden.
EcoLab ekologisk olja för fet hy i ansiktet är helt parfymfri. De kallpresade oljorna ger i sig svagt örtig och fruktig doft.

 Aktiva ingredienser:
Arnikaolja,vindruvkärnolja, bergamotolja, violaextrakt, mm.

Fri från:
– Syntetiska färgämnen
– Animaliska ingredienser
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener och silikoner
– Syntetiska doftämnen
Användning:
Massera in 3-4 droppar 2 gånger dagligen på rengjord hy. Vid behov appliceras sedan en kräm. Masseras in ordentligt med uppåtriktade och utåtriktade rörelser i ansiktet och på halsen. Kan även användas som en kur under nattkrämen ett par gånger i veckan. Med ytterligare några droppar verkar oljan som en välgörande nattbehandling. Den tränger in snabbt i huden utan att täppa igen porer eller lämna huden glansig. EcoLab ekologisk olja för fet hy är perfekt som serum på egen hand eller tillsammans med en creme. 

30ml