EcoLaboratorie, Lovecoil Anti-Aging

Pris:
159 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Eco Laboratorie
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
EcoLab anti aging ekologisk olja för ansiktet innehåller en unik sammansättning av oljor och extrakt som tillsammans förebygger hudens tidiga åldrande. Makadamiaolja och olja av rosenrot reparerar och tonar trött hy, återfuktar på djupet och boostar med viktiga näringsämnen, skyddar mot skadliga yttre miljöpåfrestningar. Safflorolja tillför kraftiga antioxidanter, som lindrar och regenererar huden. Oljan verkar dessutom lugnande, något som särskilt behövs för hud som med åldern lätt blir röd och irriterad.

Hudens egen förmåga att skydda mot fria radikaler som skadar hudcellerna blir allt sämre med åldern. Därför behöver huden tillskott av antioxidanter som bidrar till en bättre ämnesomsättninge, vilket i sit tur är en förutsättning för en elastisk och slät hy.

EcoLab anti aging ekologisk olja är parfymfri. De kallpresade oljorna ger i sig svagt örtig och fruktig doft.
Aktiva ingredienser:
Rosenrotolja, safflorolja, makadamiaolja, extrakt av amarant.

Fri från:
– Syntetiska färgämnen
– Animaliska ingredienser
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener och silikoner
– Syntetiska doftämnen

Användning:
Massera in 2-3 droppar olja morgon och kväll på rengjort, lätt fuktigt ansikte och hals. Med ytterligare några droppar verkar oljan som en välgörande nattbehandling. Tränger in snabbt i huden utan att täppa igen porer eller lämna huden glansig. EcoLab anti aging ekologisk olja är perfekt som serum på egen hand eller tillsammans med en creme.

30ml