EcoLaboratorie, Lovecoil Vitamin

Pris:
159 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Eco Laboratorie
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
EcoLab ekologisk ansiktsolja med vitaminer innehåller mängder av väsentliga vitaminer B, C och E. De aktiva naturliga växtextrakt och oljor som finns friskar upp trött hy och ökar dess elasticitet. Den organiska aprikosoljan ger huden mycket näring, fukt och gör den silkeslen.
Extrakt av tranbär har egenskaper av en lätt exfoliering och peeling, har lugnande effekt på irriterad hy samt berikar huden med massor av viktiga näringsämnen och skyddar mot skadliga yttre miljöpåfrestningar.
Makadamiaolja är känd för sina reparerande och regenererande egenskaper samt återskapar hudens mjukhet och fasthet.
EcoLab ekologisk ansiktsolja är helt parfymfri. De kallpresade oljorna ger en svagt örtig och fruktig doft.
Aktiva ingredienser:
Aprikosolja, makadamiaolja, extrakt av tranbär, vitaminer B, C och E.

Fri från:
– Syntetiska färgämnen
– Animaliska ingredienser
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener och silikoner
– Syntetiska doftämnen
Användning:
Massera in 3-4 droppar 2 gånger dagligen på rengjord hy. Vid behov appliceras sedan en kräm. Masseras in ordentligt med uppåtriktade och utåtriktade rörelser i ansiktet och på halsen. Den kan även användas som en kur under nattkrämen ett par gånger i veckan. Med ytterligare några droppar verkar oljan som en välgörande nattbehandling. Tränger in snabbt i huden utan att täppa igen porer eller lämna huden glansig. EcoLab fuktgivande ekologisk olja är perfekt som serum på egen hand eller tillsammans med en creme. 

30ml