EcoLaboratorie, Hårolja Macademia

Pris:
199 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Eco Laboratorie
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Hårolja Macadamia
EcoLab ekologiska hårolja med macadamia i kombination med andra näringsrika oljor och växtextrakt passar utmärkt för dig som har tunt och frissigt hår.
Hårolja har många olika funktioner och kan appliceras under dagen flera gånger utan att göra håret fett. Den skyddar hårstrån mot skadliga miljöpåfrestningar.
De aktiva ingredienserna ger mycket näring samt vårdar och reparerar tunt och skadat hår. Håret får mycket väsentliga näringsämnen och vitaminer för att återfå sitt friska utseende.
Håret blir mjukt och glansigt. Håroljan motverkar kluvna toppar och hjälper till att förbättra kambarhet. Den organiska macadamiaoljan är laddad med vitaminer, ger näring till hårsäckar och stärker håret på hela längden.
Macadamiaolja ger näring och lite volym till trött hår. Efter regelbunden användning återfår håret sin naturliga lyster, blir glansigt och lätt att hantera, torkar snabbt och dessutom doftar gudomligt.
EcoLab ekologisk hårolja med macadamia är en intensivt vårdande produkt till dig som har tunt och frissigt hår. Dess aktiva ingredienser berikar hårstråna med näring, stimulerar hårtillväxt och förbättrar hårets tillstånd. Förutom den fantastiska macadamia oljan innehåller håroljan organisk extrakt av hamamelis, sophora japonica samt oljor av neroli, jasmin och vitamin E som stärker håret.
Fri från:
– Silikoner
– Animaliska ingredienser
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener
– Syntetiska doftämnen

Egenskaper:
Macadamia har sina rötter i Australien där det uppfattas som en helig växt. Macadamianötter har unika vårdande egenskaper tack vare en hög koncentration av vitaminer och mineraler som exempelvis E-vitamin, koppar, zink och olika B-vitaminer. Olja av macadamianötter har också utmärka reparerande egenskaper. Den vårdar effektivt tunt och ömtåligt hår, reparerar skadat och färgat hår.
Användning: 
Applicera några droppar av hårolja med macadamia på fuktigt eller torrt hår, gärna på hårtopparna. Använd på en daglig basis eller vid behov. Rekommenderas att användas före eller efter att ha använt en hårtork eller en plattång för att ge ditt hår fukt och styrka. Behöver inte sköljas av efter applicering. Upptäck fler hårvårdsproduker här.
100ml