EcoLaboratorie, Skrubb Macadamia Spa

Pris:
169 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
EcoLaboratorie
Antal:
Finns i lager
Macadamia Spa Skrubb

En ekologisk skrubb med macadamiaolja som rengör försiktigt samt gör huden mjuk, len och hälsosam. Består till 99,2 % av ekologiska oljor och extrakt för att mjukt exfoliera och ge näring till huden. Olja av makadamianötter är känd för dess mjukgörande och återfuktande egenskaper på en mycket torr hy. Skrubben innehåller även ett organisk extrakt av fikon som har unika egenskaper och bidrar till att återställa och mjuka upp huden, aktivera regenereringsprocesser, tona huden och förbättra cellförnyelsen. Hallonfrön exfolierar försiktigt döda hudceller och därmed främjar hudens föryngring.
Egenskaper: Macadamia kommer ursprunligen från Australien där det uppfattas som en helig växt. Macadamianötter har unika läkande egenskaper tack vare en hög koncentration av vitaminer och mineraler som exempelvis E-vitamin, koppar, zink och olika B-vitaminer. Olja av macadamianötter har också utmärka vårdande och närande egenskaper.
Användning: Använd i duschen eller badet, skaka burken innan användning. Ta upp en klick med händerna och massera in i huden i 2-5 minuter. Skölj av. Upptäck fler av våra naturliga kroppsvårdsprodukter.


Innehåller 99,2 % Ekologiska ingredienser
Fri från:
– Sulfater
– Syntetiska färgämnen
– Animalistiska ingredienser
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener & phenoxyetanol
– Syntetiska doftämnen
Testas ej på djur

250ml