Eco Laboratorie, Hudkräm Macadamia Spa

Pris:
149 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Eco Laboratorie
Antal:
Finns i lager
Macadamia Body Butter
Ekologisk macadamia body butter är en intensivt krämig fuktighetsbevarare för hela kroppen. Innehåller organisk olja av makadamianötter som mjukgör och fuktighetsbevarar din hud, gör den elastisk och hjälper till att motverka torrhet. Denna ekologisk macadamia body butter innehåller även en organisk extrakt av passionsblomma har närande och fuktgivande egenskaper, den mjukgör känslig hud och bevarar dess naturliga fuktbalans. Extrakt av gojibär  är en effektiv antioxidant. Den förhindrar för tidigt åldrande av huden och påskyndar processer av cellomsättning. Efter användning kommer din hy kännas fantastiskt revitaliserad och silkeslen. Absorberas lätt av huden och verkar hela dagen. Passar utmärkt för dig med torr och känslig hy.
Egenskaper: Macadamia kommer ursprunligen från Australien där det uppfattas som en helig växt. Macadamianötter har unika läkande egenskaper tack vare en hög koncentration av vitaminer och mineraler som exempelvis E-vitamin, koppar, zink och olika B-vitaminer. Olja av macadamianötter har också utmärka vårdande och närande egenskaper.
Användning: Applicera på kroppen efter duschen eller badet, massera in med cirkulära rörelser tills kroppssmöret är absorberat helt. Upptäck fler av våra naturliga kroppsvårdsprodukter.Innehåller 99,2 % Ekologiska ingredienser
Fri från:
– Syntetiska färgämnen
– Animalistiska ingredienser
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener & phenoxyetanol
– Syntetiska doftämnen
Ej testad på djur
200ml