Café Mimi Ansiktsmask+Serum Anti-Aging

Pris:
75 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Café Mimi
Antal:
Finns i lager

D

Anti-Aging Facial Mask 15ml +  Serum 5 ml
Boostar huden energi och förebygger tidiga ålderstecken.
Passar alla hudtyper
Fri från parabener, silikoner, mineralolja och syntetiska doft- och färgämnen

Räcker till 2 behandlingar!
Café Mimi Anti-aging mask med kakao som kommer med ett specifikt anpassat serum med hyaluronsyra. Ett enkelt sätt att boosta hudens energi i 2 steg:

Steg I: ANTI-AGING ansiktsmask ”Chocoletto” med naturlig kakao.
Ansiktsmask med naturligt kakaopulver och kakaosmör ger näring och regenererar huden, har en stark anti-aging och stimulerande effekt på hudcellerna, stimulerar deras uppbyggandet av nya hudceller, vilket föranleder den naturliga skönheten och friska lyster. Jojobaolja och mandelolja berikar huden med vitaminer och har en djup fuktighetsgivande effekt, förhindrar tidig åldrande av huden och förbättrar dess lyster.

Steg II: Ansiktserum ”Djup fuktgivande” med hyaluronsyra, arganolja, silkproteiner stärker anti-aging effekten, återfuktar, minskar fina linjer, återställer hudens elasticitet. Arnica och linfrö extrakt förebygger irritation i huden och förbättrar regenererande processer.
Aktiva ingredienser: 
Kakaosmör, jojobaolja, mandelolja, arganolja, laminaria, arnika, hyaluronsyra, silkproteiner.
Användning:
Applicera en Anti-Aging mask på ett rent ansikte och hals, undvik området runt ögonen. Låt den verka i ca 15 min. Skölj med ljummet vatten. Applicera ansiktsserum.
Upptäck flera ansiktsmasker som passar för olika hudtyper här.