Café Mimi, Rengöringsmask

Pris:
75 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Café Mimi
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Café Mimi 
Cleansing mask for oily and problem skin ”Tapioca” 15ml +  Serum 5 ml
En effektiv rengöring på 15 min.
Passar fet och problemhy
Fri från parabener, silikoner, mineralolja och syntetiska doft- och färgämnen 
Räcker till 2 behandlingar!

Ingredienser:
En mycket effektiv ansiktsrengöring i 2 steg som består av rengörande ansiktsmask med tapioka och serum med hyaluronsyra:

Steg I: Rengörande ansiktsmask för oljig och problemhy med ”Tapioca”
Masken har en matterande effekt, ger en omfattande vård för fet och glansig hy. Tapioca fiber är mycket absorberande, tar bort överskott av talg. Tea Tree olja hjälper till att återställa hudens ph balans och reparerar huden, har kraftfulla lugnande egenskaper på irriterad hy, lugnar den och utför en djup rengöring. Patchouliolja återställer vitalitet och ökar effekten av en djup rengöring. Aloe Vera extrakt lugnar snabbt huden, minskar irritation och rödnad.

Steg II: Ansiktsserum ”Djup fuktgivande” med hyaluronsyra ger den nödvändiga fukten efter rengöringen som även fet hud behöver. Det hjälper till att återställa hydrolipidbalansen, samtidigt som produktion av sebumet normaliseras. Arnika extrakt lugnar och reoparera, arganolja och silkproteiner stärker och skyddar  huden mot skadliga miljöpåfrestningar. Linfrösextrakt främjar hudcellförnyelse.
Aktiva ingredienser:
Arnika, silkproteiner, hyaluronsyra, aloe vera, tea tree olja,arganolja.

Användning:
Applicera rengörande ansiktsmask på ett rent ansikte och hals, undvik området runt ögonen. Låt den verka i ca 15 min. Skölj med ljummet vatten. Applicera ansiktsserum.