SPLAT Professional, Munskum

Pris:
79 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
SPLAT Professional
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
SPLAT munskum med mynta 
Tar bort tandplack och dålig andedräkt utan att du behöver tandborste eller vatten.

Den är speciellt framtaget för personer som lever ett aktivt liv och har begränsad tid i vardagen. Den rengör emaljen, gör tänderna lena och förebygger plack.
Munskummet skyddar tänderna mot karies och gör tändernas hälsa bättre. Produkten gör även andedräkten fräsch under en lång tid och lämnar en ljuvlig känsla i munnen. Munskummet normaliserar pH balansen i upp till fyra timmar eller tills nästa måltid efter bara 20 sekunder.
Munskummet har en unik sammansättning av lakritsbark, lactoperoxidase och laktoferrin som har antibaktiriella fördelar och bryter ner kariogena bakterier membran, gör andedräkten fräsch och bromsar plackbildnader. De olika kombinationerna har stort inflytande på bakterierna i munnen, minskar risken för tandproblem och tar bort placket upp till 96% samt minskar risken för inflammationer i munnen.
Munskummet används som rengörande och rekommenderas att användas i daglig tandhygiensrutin. Den rekomenderas att användas efter måltider eller efter dryck men även när det inte är läge att använda tandborste.
Munskummet är perfekt att använda på resande fot och är ett bra komplement för personer med tandställning eller andra konstruktioner.
Fri från:
Sackarin, fluor och natriumdodecylsulfat
Aktiva ingredienser:
Lakrits, Havtorn, Granatäpplextrakt, Aloe Vera Gel och enzymer.
Användning:
Tryck 1-2 doser av skummet rakt in i munnen, görgla i munnen i 20 sek och spotta ut. Skölj ej med vatten.

50ml