SPLAT, Munskölj White Plus

Pris:
79 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
SPLAT
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Splat White Plus munskölj
Eliminerar missfärgningar och fläckar från tändernas yta 

Splat White Plus munskölj är effektiv mot missfärgningar och gör tänderna vitare. Den är dessutom effektiv mot ilningar, isningar, plack och karies. Munsköljen löser upp tandplack och gör det lättare att borsta bort.
Munvattnet hjälper även till att motverka att nya missfärgningar uppkommer. Det innehåller inga blekmedel eller slipmedel.
Splat White Plus munskölj ger ett långvarigt skydd mot karies och reducerar plackbildning. Den riktar sig mot tidiga stadier av tandproblem.
Zink i kombination med naturliga örter skyddar effektivt mot bakterier och stärker emaljen. Har en lugnande effekt på slemhinnorna. Efter användning av munsköljen får man en långvarig fräsh andedräkt samt frisk mun.
Splat White Plus munskölj innehåller också ett patenterat system LUCTATOL som skyddar effektivt mot karies och uppbyggnad av plack på tändernas yta. Bioaktivt kalcium stärker emaljen genom att minska överkänsligheten i tänderna. Kombinationen av hydroxiapatit och kalcium bidrar till emaljremineralisering. Naturliga enzymer av papain polerar emaljen skonsamt så att tänderna får en ljusare nyans.
Fri från:
Fluor, Triclosan, Klorhexidin, Parabener, Saccharin, SLS / SLES, Syntetiska doft- och färgämnen.

Aktiva ingredienser:
Calcium Lactate, Sodium Bicarbonate, Hydroxyapatite, PVP, Papain.

275ml